Consultancy

Consultancy

Onze ‘new school’ management consultancy zorgt voor een versnelde realisatie van impactambities door de combinatie van dienend leiderschap en opstroopte mouwen met inhoudelijke kennis en kunde. In onze werkwijze is de waarde van gezondheid en geluk, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid verweven. Wij werken onder meer met de Theory of Change, Impact Value Chain, Spiral dynamics en Theory U.

Certificeringen, codes en instrumenten

U wilt een slag maken als het gaat om een certificering, code of meetinstrument, maar u ontbreekt het aan tijd en/of kennis. Dan kunnen wij u  begeleiden en ondersteunen als het gaat om:

  • B-Corp
  • MVO 26000
  • Code sociale ondernemingen
  • ISO 14000
  • ISO Circulair
  • Integraal Gezondheidsmanagement (RI&E)
  • Buying social

Maatwerkdienstverlening

Ons multidisciplinaire team van gedreven adviseurs/ondernemers staat voor impact dienstverlening op maat bij collega ondernemers. Zij zijn allen actief in vitale sectoren zoals water, energie, huisvesting, onderwijs, korte keten waaronder landbouw en maakindustrie, hygiëne en (voor)zorg, rechtspraak, sociale keten, mindfulness en compassie, sport, kunst en cultuur, (wetenschappelijk) onderzoek.

Dankzij onze mix aan expertises zijn wij in staat om onze klanten te faciliteren ongeacht de fase waarin de organisatie zich bevindt. Van conceptontwikkeling, initiatie tot operationalisering, wij zorgen voor impactgerichte versnelling. Hierbij werken wij op het terrein van organisatiecultuur, leiderschap en beleid samen met de consultants van Active Health Group.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen of advies via +31 (0)10 – 26 60 876 of het contactformulier.

Contactformulier consultancy@kompasgroep.com